Tips til børnefamilie

Familier kan gøre mange ting sammen med børnene for at hjælpe miljøet. Nogle ideer inkluderer at reducere energiforbruget derhjemme ved at slukke lys og elektronik, når de ikke er i brug, bruge genanvendelige vandflasker og indkøbsposer, reducere madspild ved at kompostere eller donere overskudsmad og plante træer eller starte en familiehave. Det er også vigtigt at lære børnene om miljøproblemer og hvordan deres handlinger kan gøre en forskel. Ved at arbejde sammen kan familier tage små skridt mod at skabe en mere bæredygtig fremtid for alle.

0 1
Opgrader din madpakke
Opgrader din madpakke

Rugbrødsmaden kan komme i en madkasse, salaten i et gammelt syltetøjsglas, og frugten i en stofpose. Madpakken er et godt sted at starte, hvis man vil mindske sit affald, og så slipper man også for unødig kemi i medbragte mad.

1 6
Drop sugerøret
Drop sugerøret

36.4 milliarder sugerør bliver brugt årligt i Europa. Kan du forestille dig hvor mange sugerør, det udgør på verdensplan? Så hvis du ikke kan give slip på sugerøret, så få fingre i et genbrugeligt stålsugerør.

0 5
Undgå at tygge på mikroplastik
Undgå at tygge på mikroplastik

Vidste du godt, at det meste tyggegummi indeholder mikroplastik? Heldigvis, behøver du ikke opgive det helt, for der findes tyggegummi, der er 100% frie for mikroplastik.

1 2
Take Away
Take Away

Vores take-away vaner producerer meget emballage og plastik. Slå dig ned på stedet. 

1 2
Din gåtur
Din gåtur

Fang vildfaren plastik og smid i skraldespanden

0 1
Børneprodukter

Undvær produkter rettet mod børn bare fordi de ser søde ud. De små farverige yoghurter kan være fristende, men de producerer en masse unødvendig emballage. Overvej i stedet at købe en større beholder og server maden i små skåle derhjemme - børnene vil elske det